Schapenstal op 't Zonderschot

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van zaterdag 10 december tot dinsdag 20 december 2022 van 13u00 tot 23u00.
Schapenstal - ZONDERSCHOTSESTEENWEG , 2220 HEIST-OP-DEN-BERG
Openhouden Schapenstal.
De gezellig ingeklede blokhut te Zonderschot is ook dit jaar weer geopend van 10 december tot en met 8 januari 2023. De uitbating gebeurt door lokale verenigingen.

Onze gilde houdt op dinsdag 20 december vanaf 13 u. de winterbar open. U kan uw bezoekje ook perfect combineren met een afgepijlde schapenwandeling van ongeveer 6 km met vertrek en aankomst aan de winterbar.

Elk jaar schenkt de Schapenstal een groot deel van de opbrengsten aan een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar een plaatselijk goed doel nl. 'Runars weg naar de toekomst'. Hiervoor wordt voor Runar van Puyenbroek, 6 jaar, die geboren is met hersenverlamming en beperkingen heeft, een bijdrage geleverd voor de therapieën die hij volgt om zelfstandig door het leven te kunnen gaan.

Wij nodigen iedereen uit om even langs te komen en te genieten van het grote aanbod aan drankjes, maar kom zeker proeven van de gezellige sfeer die er heerst.
Van harte welkom. 

Wilt er iemand die dag (al is het voor enkele uurtjes) een handje komen toesteken, laat het weten aan iemand van het bestuur. 

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Heist-Op-Den-Berg
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

Meer activiteiten

  • 01 mei

    Bij Ferm en Landelijke Gilde Heist "Zit-Je" Goed!