Bierbrouwen

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 8 december 2018 08u30 - 14u00
Chirolokalen Heist-Zonderschot - BLOKSTRAAT , 2220 HEIST-OP-DEN-BERG
Workshop bierbrouwen
Heb je je als bierliefhebber al eens afgevraagd hoe je favoriete gerstenat tot stand komt? Hoe je een hoopje graan omtovert naar een lekker pintje? Of heb je interesse om zelf thuis te gaan brouwen? Na deze workshop heeft het bierbrouwen geen geheimen meer voor u.

 

Op zaterdag 8 december richten we een workshop ‘bierbrouwen’ in. Ons medelid Patrick Bogaerts wil ons wegwijs maken in het proces van het brouwen. Samen doorlopen we alle stadia van het bier brouwen, van de basis tot het eindproduct, met plaats voor een hapje en een degustatie van twee bieren. 

De bedoeling van de workshop is dat we een licht en een donker bier leren brouwen. Op het einde van de sessie kunnen we van elk bier een flesje meenemen naar huis. Patrick heeft daar al een voorraad uit zijn vorig brouwsel van klaar staan. 

 

We zullen werken in twee groepen van 8 personen: de eerste groep werkt van 8.30 u. tot 14.00 u., de tweede groep van 12.30 u. tot 18.00 u. Plaats van het gebeuren is het chirolokaal in de Blokstraat in Zonderschot.

 

Inschrijven doe je bij Hugo Saelen via hugo.saelen@gmail.com of via 0473 56 83 06.

Kostprijs voor deze workshop bedraagt € 20 en regel je via overschrijving op rekening van LG Heist BE50 7332 1400 0218 met vermelding van ‘bierbrouwen’ + groep 1 of groep 2 + je naam. Je inschrijving is pas definitief na betaling. De eerste 16 personen kunnen deelnemen.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Patrick Bogaerts
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Heist-Op-Den-Berg
Prijs
€ 20,00
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473598306

Meer activiteiten

  • 01 mei

    Bij Ferm en Landelijke Gilde Heist "Zit-Je" Goed!