Zomerse fietstochten LG en Ferm

Bij het schrijven van dit Boekske is de planning nog steeds dat de terrassen van de cafés opengaan vanaf begin mei. Samen sporten zou dan ook mogelijk worden. Laat ons hopen dat onze jaarlijkse fietstochten terug van start kunnen gaan. Want gezellig samen fietsen, wat bijpraten, genieten van de omgeving en de frisse drank bij de tussenstop...wat wil een mens nog meer. Als het zomeruur ingetreden is en de dagen dus wat langer worden, is het tijd om onze fiets van stal te halen, de ketting te smeren en de banden op te pompen.

Als door maatregelen van de overheid in verband met de coronacrisis de eerste fietstochten niet kunnen doorgaan dan sturen we nog een mailtje rond.

We houden wel rekening met enkele punten:

 1. De tochten worden enkel georganiseerd voor leden en gezinsleden van Ferm en Lande- lijke Gilde en dit op dinsdagavond vanaf 19 u., tenzij anders vermeld.
  Niet-leden kunnen we niet begeleiden. De inrichters zijn verzekerd door het lidgeld van de leden. De verzekeringsmaatschappij drukt ons op het hart geen risico’s te nemen van aansprakelijkheid voor een ongeval waarbij een niet-lid betrokken is.

  Leden van naburige gilden zijn wel verzekerd en zijn ook van harte welkom.

 2. We fietsen met maximum twee naast mekaar.

 3. De inrichters zullen met het politiereglement in orde zijn: wegkapiteins, volgwagen, deel-

  nemerslijst.

 4. Deelname is gratis voor leden van Ferm en LG.

 5. We vragen met aandrang aan ie-

  dere deelnemer een fluohesje te dragen, wat ertoe bijdraagt de veiligheid te verhogen. Landelijke Gilde heeft hesjes met hun logo voor hun leden gratis ter beschik- king. Ferm Heist-op-den-Berg deelt bij de eerste fietstocht die gereden wordt nieuwe Ferm-hes- jes uit aan de deelnemende fiet- sende leden.

We wensen iedereen veel fietsgenot en vooral aangenaam gezelschap.

Indien in groep fietsen nog niet toegelaten is kan je via Route You de fietstochten uploaden via deze link. Of je kan ze afdrukken als je geen gps hebt. 

Meer nieuws

Privacyverklaring Landelijke Gilde Heist.

Gezinsweekend LG en KVLV 17,18,19 september 2021

Voorwoord van onze voorzitter