Voorwoord van onze voorzitter

Beste leden van Landelijke Gilde en Ferm,

2021 is weer (bijna) voorbij.  Een jaar waarin ons leven nog veel in het teken van corona stond. De eerste maanden mochten we ons huis bijna niet verlaten en moesten we ons terugplooien in onze eigen cocon en onze contacten beperken. Ook de bijeenkomsten met het bestuur werden digitaal gehouden. In de lente kwamen de eerste veelbelovende vaccins en konden we weer langzamerhand tegen de zomermaanden onze vrijheid opnieuw overwinnen. Ons zomerfeest eind augustus was een deugddoende herstart van onze activiteiten. Alsook kunnen we terugblikken op een zeer geslaagd gezinsweekend met het heerlijk nazomerweer in Oisterwijk en het herfstbuffet in de maand oktober.

Ondertussen is het bijna Kerstmis, een tijd van gezelligheid, lekker eten en … cadeautjes.
Ben je ondertussen paniekerig aan het zoeken naar het perfecte kerstgeschenk? Geen nood, je kan altijd een lidkaart van LG of Ferm cadeau geven.  Daarmee kan de ontvanger een jaar lang genieten van talrijke activiteiten.
Onze goede voornemens voor 2022 zijn weer jullie een mooi, goedgevuld en gevarieerd programma aan te bieden.  Meer informatie hierover vind je in deze uitgave van ‘Ons Boekske’ en in het jaarprogramma dat aangeboden wordt tezamen met de nieuwe lidkaart.

Hopelijk kunnen we jullie dikwijls begroeten op onze activiteiten zonder coronabeperkingen.

 

GEZELLIGE KERSTDAGEN EN EEN VOORSPOEDIG 2022!

 

Guido Van den Bruel

Meer nieuws

Privacyverklaring Landelijke Gilde Heist.

Getuigenverslag van ons gezinsweekend LG en Ferm in Oisterwijk.

Lidgelden: Belangrijk bericht