Voorwoord van onze voorzitter

Beste leden van Landelijke Gilde en Ferm, 

 

De decembermaand is uniek. Kerstmis en Nieuwjaar zorgen ieder jaar voor een warme sfeer waar geen enkele andere feestdag tegen op kan boksen. Op radiozenders worden de kerstklassiekers weer voor een aantal weken bovengehaald. Kerstbomen en kerstdecoratie krijgen een prominente plaats in ons huis en in de winkels. Iedereen gaat op zoek naar dat ultieme cadeau. Recepten voor een heerlijk feestmaal worden opgezocht en uitgetest. 

 

Bij het begin van het nieuwe jaar nemen we ons voor om er een goed jaar van te maken en wisselen we onze nieuwjaarswensen uit. 

Onze goede voornemens voor 2023 zijn jullie weer een mooi, goedgevuld en gevarieerd programma aan te bieden. Meer informatie hierover vind je in deze uitgave van ‘Ons Boekske’ en in het jaarprogramma van LG dat aangeboden wordt tezamen met de nieuwe lidkaart.  

 

Nieuw in ‘Ons Boekske’ is dat je de gezamenlijke activiteiten van Ferm en Landelijk Gilde in een aparte rubriek vindt in het midden van dit tijdschrift. 

 

Verder wenst het bestuur van LG en Ferm jullie ook graag een hele fijne eindejaar periode toe met veel gezelligheid, liefde, vriendschap en een goede gezondheid. 

Hopelijk kunnen we jullie dikwijls begroeten op onze activiteiten in 2023. 

 

Guido Van den Bruel 

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Privacyverklaring Landelijke Gilde Heist.

Ons Boekske digitaal

Verslag van ons project: Fietsen in Ferm Landelijk Heist