Getuigenverslag van de prijsuitreiking van onze toeristische fietszoektocht.

Met een totaal van 227 verkochte deelnemingsformulieren mochten we ook dit jaar weer spreken van een geslaagde editie van onze fietszoektocht.

De deelnemers kwamen uit alle windstreken. Dus niet enkel uit onze eigen gemeente maar uit de ganse provincie Antwerpen, zelfs uit Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. De deelnemer die van het verst kwam was uit Tongeren.

Het parcours van ongeveer 20 km leidde de deelnemers van aan de watertoren op het Bergbos via Averegten en Itegem naar Wiekevorst. Hier kon er o.a. halt worden gehouden in Klein Scherpenheuvel. Vandaar volgde de terugtocht via Bruggeneinde, de Kaastrooimolen en Looidijk naar het beginpunt.

Ondertussen moesten de deelnemers 20 foto’s zoeken en evenveel vragen beantwoorden. Zoals gebruikelijk ook weer enkele strikvragen.

Zo moesten de deelnemers rekening houden met het feit dat België nog niet bestond in 1813 en dat er wordt gebeden tegen het krijsen van kinderen en niet voor het krijsen.

Genoeg stof voor de deelnemers niet enkel voor de nodige discussies maar vooral voor een leuke, ontspannende zoektocht tijdens de zomermaanden.

Op de prijsuitreiking zagen we dan ook alleen maar gelukkige gezichten, ook mede door de mooie prijzentafel waaruit iedereen kon kiezen.

Uiteindelijk ging de hoofdprijs naar Sonja Salinas uit Rillaar voor Raoul Schollaert uit Beveren Waas en Jef Hufkens uit Lichtaart.

Ons eerste lid was Jos Goyvaerts met een mooie 8ste plaats.

Hopelijk zien we iedereen volgend jaar terug en dan gaan we op zoektocht richting Schriek.

Meer nieuws

Privacyverklaring Landelijke Gilde Heist.

Getuigenverslag van ons gezinsweekend LG en Ferm in Oisterwijk.

Voorwoord van onze voorzitter