Fietsen in Ferm Landelijk Heist

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van zondag 1 mei tot woensdag 31 augustus 2022 van 00u01 tot 23u59.
Ergens in Heist - BERGSTRAAT 1, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Verslag

Achttien weken lang ontdekten onze leden en mensen die Heist verkenden per fiets of te voet 56 versierde fietsen in de tuinen van onze leden, maar ook bij de Troostplek van Ferm, Ten Kerselaere, Het Berkenhof, het Go-Atheneum en de plekjes van WildeWeide! 

Dankjewel aan iedereen die hiervoor de handen uit de mouwen heeft gestoken!
Heb je gefietst en/of gewandeld via het scannen van de QR, de plannetjes-of met de straatnamen als gids, alles kon je terugvinden in de boekjes die speciaal voor dit evenement gemaakt werden en verkrijgbaar waren op allerlei plaatsen.
Het was mooi om de reacties te zien van de fietsers of voetgangers die enkele minuten halt hielden voor de tuinen. Verwonderd, lachend, wijzend, goedkeurend, discussiërend, schuddebollend … en steeds met een glimlach vertrekkend naar de volgende ontdekking!
Wie van cijfers houdt, geven we mee dat de route van Fietsen in Ferm Landelijk Heist 1706 keer tot nu toe bekeken werd op de website. 

Benieuwd welke fiets de meeste stemmen heeft gekregen als ‘gekste fiets’, ‘meest Ferm Landelijke fiets’ of origineelste fiets, dan moet je wachten tot 4 september. Op die dag sluiten we dit evenement af met een Ferm Landelijk Zomerfeest waarop je allen bent uitgenodigd via e-mail of brief, zodat je tijdig kon inschrijven voor ons Breugelbuffet. 

Ferm en Landelijke Gilde danken van harte alle leden die de inspanning deden om een fiets te versieren op hun eigen creatieve manier en de bloempjes in de fietsen verzorgd hebben bij dit uitzonderlijk warme weer! 


Een Ferm Landelijke bedankt!

Praktisch

Vertrek
Ergens in Heist
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Heist-Op-Den-Berg
Meer weten?
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 56 83 06

Meer activiteiten

  • 01 mei

    Bij Ferm en Landelijke Gilde Heist "Zit-Je" Goed!