Herfstbuffet

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 9 oktober 2021 19u00 - 23u59
Zaal Withof - WITHOFSTRAAT 1, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Verslag

Alleen maar blije gezichten bij het binnenkomen in de mooi versierde zaal. Je zag aan de gezichten dat iedereen blij was dat we terug konden samenkomen zonder mondmasker.
Na ontvangst door onze voorzitter Guido, en na de onderrichtingen van onze tafelmeester Ivo, konden we starten met ons herfstbuffet. De soep werd op tafel gezet. Nadien mochten we, zodra ons liedje werd gespeeld, aanschuiven aan het buffet: lasagna, kip, varkenshaasje, zalm, met bijpassende groentjes en sausen en patatjes. Ook de frikadellen met kriekjes ontbraken niet.
Rond 21.30 u. begon Olivia Thijsen, de zingende krullebol uit Limburg, aan haar eerste optreden. Ze zong een gevarieerd programma, enkel maar begeleid op haar gitaar. De liedjes werden doorspekt met ‘brave’ mopjes.
Tijdens de pauze volgden de aankondiging van de volgende activiteiten, en natuurlijk het uitgebreid dessertbuffet.
Nadien zong Olivia haar tweede deel. Ze had een mooie stem en een uitgebreid repertoire. Ze betrok ook het publiek bij haar optreden.
De avond werd officieel afgesloten met de bekendmaking van de winnaars van onze tombola. En dat we goede schatters hebben blijkt uit volgende cijfers: aantal stuks groenten in de zak: 251. Jos schatte 249. En het gewicht van de pompoen: 5615 gram, geschat door Bea: 5690 gram.

Praktisch

Artiest / Spreker / Gids
Olivia Thijsen
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Heist-Op-Den-Berg
Prijs
€ 25,00
Reservatie
Inschrijven voor 3 oktober via je bestuurslid of door storting op rekening BE50 7332 1400 0218 van Landelijke Gilde Heist met vermelding van ?herfstbuffet? + je naam.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0497197125

Meer activiteiten