toeristische fietszoektocht

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van zaterdag 1 mei tot zondag 19 september 2021 van 08u00 tot 20u00.
Parking Hof van Riemen - ORSHAGENSTRAAT 9, 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Verslag


Met een totaal van 227 verkochte deelnemingsformulieren mochten we ook dit jaar weer spreken van een geslaagde editie van onze fietszoektocht.
De deelnemers kwamen uit alle windstreken. Dus niet enkel uit onze eigen gemeente maar uit de ganse provincie Antwerpen, zelfs uit Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. De deelnemer die van het verst kwam was uit Tongeren.
Het parcours van ongeveer 20 km leidde de deelnemers van aan de watertoren op het Berg- bos via Averegten en Itegem naar Wiekevorst. Hier kon er o.a. halt worden gehouden in Klein Scherpenheuvel. Vandaar volgde de terugtocht via Bruggeneinde, de Kaastrooimolen en Looidijk naar het beginpunt.
Ondertussen moesten de deelnemers 20 foto’s zoeken en evenveel vragen beantwoorden. Zoals gebruikelijk ook weer enkele strikvragen.
Zo moesten de deelnemers rekening houden met het feit dat België nog niet bestond in 1813 en dat er wordt gebeden tegen het krijsen van kinderen en niet voor het krijsen. Genoeg stof voor de deelnemers niet enkel voor de nodige discussies maar vooral voor een leuke, ontspannende zoek- tocht tijdens de zomermaanden.
Op de prijsuitreiking zagen we dan ook alleen maar gelukkige gezichten, ook mede door de mooie prijzentafel waaruit iedereen kon kiezen.
Uiteindelijk ging de hoofdprijs naar Sonja Salinas uit Rillaar voor Raoul Schollaert uit Beveren Waas en Jef Hufkens uit Lichtaart.
Ons eerste lid was Jos Goyvaerts met een mooie 8ste plaats.
Hopelijk zien we iedereen volgend jaar terug en dan gaan we op zoektocht richting Schriek.

Praktisch

Vertrek
Hof van Riemen
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Heist-Op-Den-Berg
Prijs
€ 5,00
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0498/809109

Meer activiteiten

  • 01 mei

    Bij Ferm en Landelijke Gilde Heist "Zit-Je" Goed!